Заседания  КТК  каждое третье воскресенье по адресу Штаб-квартиры  р\к "Николаев" ул. Мельничная-20, кол.р  UR4ZWF с 15.00

Все для открытия, продления, повышения категории ОБРАЗЕЦ

 

 Круглые столы областного радиоклуба "Николаев":

каждую субботу в 07.30 на 3,627  ведущий UT5ZA

каждую пятницу в 20.00 на 28,300 ведущий UT5ZA

каждую пятницу в 21.00 на 145,550 ведущий UR0ZQ

  Круглые столы в записи

flag7-m-anim.gif
Поздравляем с Днём Рождения
Дмитрия UR0ZQ !!!
 
Вячеслава UT5ZC !!!
Александра UT5ZD !!!
Валентина UX0ZAB !!!
                               
 73!!! GL!!! GDX!!! Совет Клуба 

50.gif

Памяти нашего Друга Юрия US7ZM

http://youtu.be/ar3y9lYdpSI


Памяти нашего Друга Саши UR5FEL
 http://youtu.be/-lTl9vxzse

 

__6.jpg

 


Главная страница
Новости ГС ВРЛ
Новости
Регистрация
Куплю - продам
Статьи
Интернет-радио
Видио (U2C HAM NEWS)
Файлы
Гостевая книга
Партнеры
Ссылки
Новости Николаева
Таблица частот
ACARS
A I S
NAVTEX
Fax и Метеорология
Cолнечная активность
Экспедиции
Репитер
Эхо-линк
Состояние ТРОПО
Отдых на Черном море
Продажа антенн





Забыли пароль?
Вы не зарегистрированы. Регистрация

Designed by:
Кулай Серж
Горе от ума или короткое замыкание Версия для печати Отправить на e-mail
Рейтинг: / 0
ХудшаяЛучшая 
Написал Андрей UT5ZA   
11.10.2016

 Горе от ума или короткое замыкание

 

 

Колеги, бажаю здоров'я !

Іноді , викликає здивування словоблуд деяких радіоаматорів, які вважаючи себе юристами-правовиками, намагаються виправдати не правові дії окремої радіоаматорської громадської організації, у тому числі тим, що така організація саме-саме головна в Україні та навіть у світі.

Зі змісту таких горе-правовиків та їх забоганьок з перекрутами в їх головах,  всі радіоаматори та всі інші громадські об'єднання  навколо такої та перед цією громадською організацією повинні  "танцювати, поклонятися та крутитися на однієї нозі", а на керівників молитися як на ідолів.

Читаючи подібні опуси, зокрема таких горе-правовиків, знаючи те, що діятися в цієї громадської радіоаматорської організації, згадується стара мудра поговірка,: "Чим розумний стидиться, тим дурень гордиться".

 

Не має сенсу всі такі бредні горе-правовиків по пунктам розкладувати. Варто лише відкрити, прочитати та подумати над окремими пункти закону України та порівняти з висловлюваннями горе-правовиків. Навмисно виділено окремими іншими кольорами те з витягу Закону, що так відверто намагаються горе-правовики підмінити "життям по поняттям" в цієї громадської радіоаматорської організації.

 

ЗАКОН УКРАЇНИ

Про громадські об'єднання

 

Закон України «Про громадські об’єднання» (далі – Закон) визначає правові та організаційні засади реалізації  права на свободу об’єднання,  гарантованого Конституцією України та міжнародними  договорами України, згода на обов’язковість яких надана Верховною радою України, порядок утворення, реєстрації, діяльності та припинення громадських об’єднань.

Дія цього закону поширюється на суспільні відносини

 

Громадські об’єднання утворюються і діють на принципах:

- рівності перед законом

5. Рівність перед законом передбачає, що громадські об'єднання є рівними у своїх правах та обов'язках відповідно до закону з урахуванням організаційно-правової форми, виду та/або статусу такого об'єднання.

Стаття 4. Обмеження щодо утворення і діяльності громадських об'єднань

1. Утворення і діяльність громадських об'єднань, мета (цілі) або дії яких спрямовані на ліквідацію незалежності України, зміну конституційного ладу насильницьким шляхом, порушення суверенітету і територіальної цілісності держави, підрив її безпеки, незаконне захоплення державної влади, пропаганду війни, насильства, розпалювання міжетнічної, расової, релігійної ворожнечі, посягання на права і свободи людини, здоров'я населення, пропаганду комуністичного та/або націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів та їхньої символіки, забороняються.

Стаття 5. Гарантії права на свободу об'єднання

1. Ніхто не може бути примушений до вступу у будь-яке громадське об'єднання. Належність чи неналежність до громадського об'єднання не може бути підставою для обмеження прав і свобод особи або для надання їй органами державної влади, іншими державними органами, органами влади Автономної Республіки Крим, органами місцевого самоврядування будь-яких пільг і переваг.

3. Вимога про зазначення відомостей щодо членства (участі) особи у громадському об'єднанні, якщо така вимога не пов'язана з реалізацією особою своїх прав як особи, яка має право представляти громадське об'єднання, або члена (учасника) громадського об'єднання, не допускається, крім випадків, визначених законом.

Стаття 22. Засади взаємодії громадських об'єднань з органами державної влади, органами влади Автономної Республіки Крим, органами місцевого самоврядування

1. Держава забезпечує додержання прав громадських об'єднань.


 
< Пред.   След. >