Заседания  КТК  каждое третье воскресенье по адресу Штаб-квартиры  р\к "Николаев" ул. Мельничная-20, кол.р  UR4ZWF с 15.00

Все для открытия, продления, повышения категории ОБРАЗЕЦ

 

 Круглые столы областного радиоклуба "Николаев":

каждую субботу в 07.30 на 3,627  ведущий UT5ZA

каждую пятницу в 20.00 на 28,300 ведущий UT5ZA

каждую пятницу в 21.00 на 145,550 ведущий UR0ZQ

  Круглые столы в записи

flag7-m-anim.gif
Поздравляем с Днём Рождения
Дмитрия UR0ZQ !!!
 
Вячеслава UT5ZC !!!
Александра UT5ZD !!!
Валентина UX0ZAB !!!
                               
 73!!! GL!!! GDX!!! Совет Клуба 

50.gif

Памяти нашего Друга Юрия US7ZM

http://youtu.be/ar3y9lYdpSI


Памяти нашего Друга Саши UR5FEL
 http://youtu.be/-lTl9vxzse

 

__6.jpg

 


Главная страница
Новости ГС ВРЛ
Новости
Регистрация
Куплю - продам
Статьи
Интернет-радио
Видио (U2C HAM NEWS)
Файлы
Гостевая книга
Партнеры
Ссылки
Новости Николаева
Таблица частот
ACARS
A I S
NAVTEX
Fax и Метеорология
Cолнечная активность
Экспедиции
Репитер
Эхо-линк
Состояние ТРОПО
Отдых на Черном море
Продажа антенн





Забыли пароль?
Вы не зарегистрированы. Регистрация

Designed by:
Кулай Серж
Протокол №3 засідання Ревізійної комісії ЛРУ від 12.02.2013 року Версия для печати Отправить на e-mail
Рейтинг: / 0
ХудшаяЛучшая 
Написал Андрей UT5ZA   
18.02.2013

Протокол №3 засідання Ревізійної комісії ЛРУ від 12.02.2013 року

ПРОТОКОЛ №3
засідання Ревізійної комісії Ліги радіоаматорів України
12 лютого 2013 року

Засідання Ревізійної комісії у формі Skype-конференції, телефонного зв’язку.

ПРИСУТНІ:

Голова Ревізійної комісії - Гострий Микола Васильович UT5UT
Члени Ревізійної комісії - Вотінов Володимир Григорович UR6CW
- Журавльов Євгеній Анатолійович UR5ICK
- Семенюк Олександр Феліксович UT7XM
- Ступін Анатолій Анатолійович UR5UI

Засідання проводив Голова Ревізійної комісії Гострий М.В.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Про стан виконання протокольних рішень Ревізійної комісії.
2. Розгляд заяв та звернень, що надійшли до Ревізійної комісії.
3. Про облік та використання членських внесків в ЛРУ.
4. Про Положення про QSL-бюро, комітети та комісії ЛРУ.
5. Про фінансову звітність ЛРУ за 2012 рік.

1.СЛУХАЛИ:

Гострий М.В. повідомив про невиконання у встановлені терміни рішення від 22.01.2013 про участь членів Ревізійної комісії в роботі призначеної Президентом ЛРУ інвентаризаційної комісії та в проведенні повної інвентаризації грошових коштів, які знаходяться на відповідальному зберіганні в матеріально відповідальних осіб, в касі ЛРУ, QSL-бюро та на рахунках в банківських установах, матеріальних цінностей та інших нематеріальних активів, фінансових зобов’язань, стану розрахунків з дебіторами та кредиторами. Причина полягає в тому, що Президентом ЛРУ Грищенком В.В. досі не призначена дата проведення інвентаризації, не визначений склад інвентаризаційної комісії. Також не наданий для вивчення та підготовки відповідних пропозицій проект плану роботи ЛРУ на 2013 рік, проект кошторису доходів та видатків ЛРУ на 2013 рік з усіма обгрунтовуючими розрахунками, проекти договорів на пересилання та перевезення QSL-пошти.

ВИСТУПИЛИ:

Вотінов В.Г., Ступін А.А. запропонували повторно надати Президенту ЛРУ
Грищенку В.В. пропозиції щодо участі членів Ревізійної комісії в складі інвентаризаційної комісії.

УХВАЛИЛИ:

Повторно надіслати Президенту ЛРУ Грищенку В.В. письмово пропозицію Ревізійної комісії щодо термінового призначення згідно з чинним законодавством інвентаризаційної комісії та на підставі підготовлених нею матеріалів інвентаризації здійснити документальну передачу-приймання усієї номенклатури справ ЛРУ, зокрема, протоколів Конференцій ЛРУ, засідань Ради та Виконкому, печатки ЛРУ, грошових коштів, матеріальних та нематеріальних активів, фінансових зобов’язань, документів та бланків суворої звітності, бухгалтерських документів та фінансової звітності від колишнього керівництва ЛРУ новообраним Президенту ЛРУ та іншим матеріально відповідальним особам, переоформити зразки підписів осіб, відповідальних за фінансово-господарську діяльність ЛРУ, внести відповідні зміни в реєстраційні документи ЛРУ у зв’язку із зміною керівництва та адреси.

Відповідальний: Гострий М.В. Термін виконання до 15.02.2013р.

2. СЛУХАЛИ:

Гострий М.В. повідомив, що до Ревізійної комісії надійшли заяви від членів ЛРУ Сміяна В.І. UR7QM, Мальша П.Г. US4ICI. На поставлені в заявах питання вичерпну відповідь можливо буде надати після отримання Ревізійною комісією протоколу Конференції ЛРУ від 8-9 грудня 2012 року. Також Гострий М.В. повідомив, що секретарем президії Конференції ЛРУ, а тепер Президентом ЛРУ Грищенком В.В. йому, як голові президії Конференції, 14.02.2013р. буде надісланий аудіозапис Конференції для звірки з ним тексту протоколу. Звірка тексту протоколу з аудіозаписом має бути завершена Гострим М.В. до 18.02.2013 і тільки після підписання звіреного з аудіозаписом протоколу секретарем та головою президії Конференції його можливо буде розглядати як офіційний документ, що відображає процес проведення Конференції ЛРУ та прийняті нею рішення.

Запропонував розгляд заяви Сміяна В.І. доручити члену ревізійної комісії Семенюку О.Ф., а розгляд заяви Мальша П.Г. доручити членам ревізійної комісії Вотінову В.Г. та Ступіну А.А.

ВИСТУПИЛИ:

Журавльов Є.А. зазначив, що вичерпну та аргументовану відповідь на заяву члена ЛРУ Сміяна В.І. можливо буде надати після отримання Ревізійною комісією копіїї протоколу Конференції ЛРУ від 08-09 грудня 2012 року про що необхідно повідомити Сміяна В.І. Оскільки розгляд заяви Мальша П.Г. не потребує аналізу прийнятих рішень на останній Конференції ЛРУ, то запропонував підготувати проект відповіді та розглянути його на наступному засіданні Ревізійної комісії.

УХВАЛИЛИ:

1.Членам ревізійної комісії Вотінову В.Г. та Ступіну А.А. розглянути заяву члена ЛРУ Мальша П.Г., підготувати проект аргументованої та вичерпної відповіді на поставлені питання та подати його на наступне засідання Ревізійної комісії для розгляду.

2. Члену ревізійної комісії Семенюку О.Ф. розглянути заяву члена ЛРУ Сміяна В.І., підготувати проект аргументованої та вичерпної відповіді, з врахуванням положень Статуту ЛРУ та рішень Конференції ЛРУ від 08-09 грудня 2012року та подати його на засідання Ревізійної комісії після опублікування на офіційному сайті ЛРУ підписаного протоколу Конференції. Про це рішення повідомити Сміяна В.І. листом в електронному вигляді на адресу Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script Відповідальний Семенюк О.Ф. Термін виконання 15.02.2013р.

3. СЛУХАЛИ:

Семенюк О.Ф. повідомив, що усі операції з грошовими коштами ЛРУ мають здійснюватись з дотриманням норм чинного законодавства України. Надходження і використання членських внесків, інших грошових коштів має бути в повному обсязі відображене в бухгалтерському обліку. Наслідком недотримання цих вимог може бути застосування до ЛРУ державними контролюючими органами штрафних фінансових санкцій в таких розмірах, які, зрештою, можуть призвести до неможливості здійснення статутної діяльності.

ВИСТУПИЛИ:

Гострий М.В. доповів, що згідно з актом ревізії попередньої Ревізійної комісії станом на 10 грудня 2012 року значна частина коштів ЛРУ, а саме 28704 грн. 24 коп. зберігається на рахунку в "Інтербанку” м.Київ. Враховуючи інформацію, яка була оприлюднена колишнім Президентом ЛРУ Лякіним А.В. про наявні проблеми із здійсненням безготівкових платежів з рахунку ЛРУ в цьому банку, пропонує вказані кошти перевести на рахунок, відкритий в "Ощадбанку”. Крім того Гострий М.В. відзначив, що у зв’язку із зміною адреси розташування офісу ЛРУ та QSL-бюро в даний час ЛРУ не має можливості зберігати грошову готівку в спеціально обладнаному приміщенні каси.

УХВАЛИЛИ:

1. Направити Президенту ЛРУ Грищенку В.В. в письмовому вигляді вимогу забезпечити в ЛРУ ведення бухгалтерського обліку згідно з чинним законодавством. У зв’язку з відсутністю в ЛРУ обладнаного приміщення каси Ревізійна комісія вимагає від Президента ЛРУ вжити усіх заходів для забезпечення надходження членських внесків та інших коштів виключно в безготівковій формі на рахунок ЛРУ в банку, для чого терміново повідомити на офіційному сайті ЛРУ та письмово усім відділенням ЛРУ в областях та АР Крим найменування банку, номер рахунку та інші реквізити для здійснення платежів із сплати членських внесків. Вказані вимоги надіслати Президенту ЛРУ Грищенку В.В. в письмовій формі. Відповідальний Гострий М.В. Термін виконання 15.02.2013р.

2. Ревізійна комісія з метою уникнення ризиків втрати коштів, які знаходяться на рахунку ЛРУ в "Інтербанку” пропонує Президенту ЛРУ Грищенку В.В. терміново вивчити питання щодо можливості переведення коштів ЛРУ з рахунку в "Інтербанку” м. Київ на рахунок ЛРУ в "Ощадбанку” м. Київ та надати відповідну інформацію на засіданні Виконкому.

4. СЛУХАЛИ:

Семенюк О.Ф. повідомив, що окремі пункти Положення про QSL-бюро ЛРУ, затвердженого Радою ЛРУ 05.12.2009 року, зокрема п.п. 2, 3 розділу ІІ мають бути приведені у відповідність до чинного законодавства та Статуту ЛРУ. Зазначені у вказаному Положенні реквізити АКБ "Інтербанк” для зарахування на рахунок ЛРУ в цьому банку членських внесків необхідно виключити з Положення взагалі, оскільки в даний час на офіційному сайті ЛРУ розміщена інформація про відкриття розрахункового рахунку ЛРУ в іншому банку. Крім того, оскільки QSL-бюро не є касою ЛРУ, то з абзацу 2 п.3 розділу ІІ необхідно виключити останнє речення "… Для цього вони повинні внести завдаток у розмірі не менше 200 гривень, який при його вичерпанні повинен поповнюватись;” Уточнення також потребує абзац 2 пункту 4 розділу ІІ оскільки він не відповідає абзацу 1 пункту 3, розділу 2.

Окремого уточнення потребує статус QSL-бюро в пункті 2 розділу І та назва розділів ІІ, ІІІ, оскільки QSL-бюро не є юридичною особою чи відокремленим підрозділом ЛРУ і не здійснює будь-якої господарської діяльності та не надає платних послуг.

Доопрацювання також потребує Положення про комітети та комісії ЛРУ, затверджене рішенням Виконкому ЛРУ від 14.03.2003 р. Зокрема, у зв’язку з ліквідацією ЦСТРК ТСОУ необхідно виключити з п. 3.1 останнє речення "…У своїй роботi Комiтети взаємодiють з ЦСТРК ТСОУ (згiдно Договору мiж ЛРУ та ТСОУ).” Також доцільно відобразити в Положенні порядок затвердження складу комітетів та порядок його ротації. Крім того, необхідно привести у відповідність з чинним законодавством абзаци 2, 3 пункту 3.5 щодо присвоєння спортивних звань, суддівських категорій та дискваліфікації спортсменів, оскільки такі функції не є повноваженнями комітетів ЛРУ.

ВИСТУПИЛИ:

Гострий М.В. зазначив, що неврегульованість процедури затвердження та ротації складу комітетів створює проблеми при вирішенні кадрових питань в першу чергу в самих комітетах ЛРУ. Підтримав необхідність внесення змін до Положення про QSL-бюро та до Положення про комітети та комісії ЛРУ.

УХВАЛИЛИ:

Рекомендації Ревізійної комісії щодо внесення змін до Положення про QSL-бюро ЛРУ та до Положення про комітети і комісії ЛРУ надати в письмовому вигляді Президенту ЛРУ Грищенку В.В. та запропонувати винести їх на розгляд на найближчому засіданні Виконкому ЛРУ.

Відповідальні Гострий М.В., Семенюк О.Ф. Термін виконання до 18.02.2013р.

5. СЛУХАЛИ:

Семенюк О.Ф. повідомив, що 9 лютого цього року минув термін подання податкової звітності за ІУ-й квартал 2012 року про використання коштів неприбутковими установами та організаціями. ЛРУ є неприбутковою організацією, яка в даний час здійснює свою статутну діяльність за рахунок лише членських внесків та незначних сум благодійних коштів. Затримка подання податкового звіту може призвести до застосування міністерством податків та зборів України штрафних фінансових санкцій як до ЛРУ, так і до відповідальних посадових осіб – Президента ЛРУ та головного бухгалтера. Крім того, для здійснення Ревізійною комісією аналізу використання коштів ЛРУ в цілому за 2012 рік та підготовки відповідних пропозицій для Виконкому та Ради ЛРУ щодо планування, затвердження та виконання кошторису витрат на 2013 рік, членам Ревізійної комісії необхідно ознайомитись з податковим звітом ЛРУ за 2012 рік, оскільки акт ревізії попередньої ревізійної комісії складений станом на 10 грудня 2012 року та не в повному обсязі відображає стан використання коштів ЛРУ за весь минулий рік. Запропонував надіслати запит Президенту ЛРУ Грищенку В.В. про надання ревізійній комісії копіїї податкового звіту ЛРУ за ІУ-й квартал 2012 року.

ВИСТУПИЛИ:

Ступін А.А. підтримав пропозицію Семенюка О.Ф. щодо необхідності ознайомлення членів Ревізійної комісії з податковим звітом ЛРУ за ІУ-й квартал 2012 року.

УХВАЛИЛИ:

1. Ревізійній комісії надіслати письмовий запит Президенту ЛРУ Грищенку В.В. про надання в термін до 25 лютого 2013 року належним чином завіреної копії податкового звіту ЛРУ за ІУ-й квартал 2012 року про використання коштів неприбуткових установ та організацій для ознайомлення та підготовки пропозицій для Виконкому та Ради ЛРУ щодо планування, затвердження та виконання кошторису витрат на 2013 рік.

Відповідальний: Гострий М.В. Термін виконання до 15.02.2013р..

2. Копію цього протоколу на паперових носіях за підписом Голови ревізійної комісії направити Президенту ЛРУ Грищенку В.В. та в електронному вигляді Секретарю ЛРУ Бех В.М. на адресу Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Відповідальний Гострий М.В. Термін виконання – 14.02.2013р.

3. Копію цього протоколу в електронній формі надіслати адміністратору офіційного сайту ЛРУ на адресу http://uarl.org.ua для опублікування на сайті в день отримання.

Відповідальний Семенюк О.Ф. Термін виконання 14.02.2013р.

ГОЛОСУВАЛИ: "ЗА” – 5, "ПРОТИ” – 0, "УТРИМАЛИСЬ” – 0

Голова Ревізійної комісії
Ліги радіоаматорів України М. В. Гострий


Источник: GoGetAvto.ru.

Последнее обновление ( 24.10.2014 )
 
< Пред.   След. >